Sök
  • Peter Önnby

Syftet med TillväxtpoddenAmbition med Tillväxtpodden är att kunna ge inspiration och råd för hur företag och ledare skall navigera sitt företag eller organisation för att skapa långsiktig och lönsam tillväxt. Jag har i min karriär lärt känna duktiga och inspirerande individer som jag bjuder in i podden för att vi tillsammans skall diskutera utmaningar och lösningar för hur företag kan skapa tillväxt. Med ett batteri av utvalda frågor diskuterar vi viktiga och relevanta ämnen för att på så sätt kunna ge er de bästa svaren.


En sak jag tror kommer att utmärka podden är att jag kommer att vara aningen tuffare i grillningen av våra gäster än vad du kanske är van vid. Syftet är att gå på djupet i vissa ämnen och frågeställningar samt ge bra exempel för att du som lyssnare skall få med dig något konkret från varje avsnitt.


Målsättningen är att du ska vilja följa med på den här resan så att det blir precis lika mycket din tillväxtresa som min.


Trädet är valt som logga eftersom jag tycker att det bättre än något annat symboliserar sund tillväxt; för att trädkronan ska kunna växa och nå nya höjder, behöver rötterna näring för en stabil och välmående grund. På samma sätt hoppas jag att Tillväxtpodden ger dig nya insikter och en bredare plattform, för att du som individ – liksom din organisation – ska kunna växa och nå era mål.13 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla